2016: Søren Kjeldsen og Torbjørn Olesen

Prisen for 2016 går til Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen, på baggrund af den imponerende sejr i World Cup of Golf, der blev afviklet på Kingston Heath i Melbourne, Australien, i november måned. Ikke blot var sejren imponerende, men måden de to danskere gjorde det på, var enestående. En måde som hele den internationale golfverden lod sig rive med af og lod sig inspirere af. Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen viste sig som fremragende ambassadører, ikke blot for golf i hele verden, men også for dansk golf og ikke mindst for Danmark. Sejren i den 58. udgave af World Cup of Golf er nok det bedste og største danske resultat i international golf nogensinde. Tillykke til Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen.

Pressemeddelelse:

Prisen for 2016 går til Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen, på baggrund af den imponerende sejr i World Cup of Golf, der blev afviklet på Kingston Heath i Melbourne, Australien, i november måned.

Ikke blot var sejren imponerende, men måden de to danskere gjorde det på, var enestående. En måde som hele den internationale golfverden lod sig rive med af og lod sig inspirere af. Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen viste sig som fremragende ambassadører, ikke blot for golf i hele verden, men også for dansk golf og ikke mindst for Danmark.

Sejren i den 58. udgave af World Cup of Golf er nok det bedste og største danske resultat i international golf nogensinde. Tillykke til Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen.